Õpperestoran Neljapäev on ainulaadne nähtus Eesti koka- ja teenindusõppe maastikul, mida iseloomustavad märksõnad: julgus, loomingulisus ja vabadus.
Õpperestoran Neljapäev on avatud kindla perioodi vältel – tavaliselt oktoobrist aprillini neljapäeviti 11.00- 14.00.
Igal neljapäeval on uus menüü, mille on koostanud antud päeva õpilasest peakokk. Hinnakiri on tüüpilistest restoranidest odavam, sest teenuse eesmärgiks pole kasum, vaid kogemus, mida erialal õppijad saavad. Aeg- ajalt on restoran avatud meelelahutuslikuks õhtusöögiks või tegutseb pop up`ina teiste ettevõtete pinnal. Nende õhtute kohta ilmub eraldi reklaam.
Mitmekülgne ja pidevalt uuenev informatsioon (menüü, hinnakiri, toimunud restoranipäevad) on leitav Neljapäeva Facebookilink opens on new page lehel.
Fotod: Jana Kuusemäe
Koostööettepanekud:
- Nimi Liis Läll
- liis.lall@kehtna.edu.ee E-post